Diensten

Projectmanagement

Kunt u ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van uw project? Executive Touch kan dit voor u verzorgen door de inzet van een professionele officemanager. Uw project wordt proactief aangepakt en goed afgerond door het hoge verantwoordelijkheidsgevoel van de projectmanager. 

Evenementen

Een bijzonder en exclusief bedrijfsfeest, event, beurs of bedrijfsbezoek organiseren kan een hele uitdaging zijn. Welke locatie kiest u en welke beleving wilt u meegeven? Hoe zorgt u ervoor dat het evenement een indrukwekkende ervaring wordt, waarvan u na afloop nog lang het positieve effect merkt? Wij gaan de uitdaging graag aan. Executive Touch staat voor u klaar met deskundig advies, professionele organisatievaardigheden en een stevige dosis creativiteit!

Administratie/HR

De administratieve professionals van Executive Touch wachten niet af maar ondersteunen u direct in diverse administratieve werkzaamheden. Hierdoor krijgt u rust en tijd waardoor u gericht aan de groei van uw onderneming kunt werken waardoor uw doelen en planningen gehaald kunnen worden.

Personal/virtual assistant

Heeft u behoefte aan een verantwoordelijke, integere en bevlogen personal en/of virtual assistant? Iemand die stevig in de schoenen staat, 24/7 bereikbaarheid begrijpt en pragmatisch te werk gaat? Dan bent u bij Executive Touch aan het juiste adres. Executive Touch beschikt over een eigen kantoor met diverse vergaderruimtes. De assistant kan ook bij u op kantoor ingezet worden. Wij zijn flexibel inzetbaar, afhankelijk van uw behoefte leveren wij maatwerk qua planning en inzet.

Sparringpartner

Executive Touch heeft daarnaast een groot netwerk en weet als geen ander wat er allemaal bij het starten van een onderneming en ondernemerschap komt kijken. Als sparringpartner staat Executive Touch naast u en denkt met u mee over de volgende stappen.